Siirtonurmi toimitettuna

Laadukas rikkaruohoton nurmikko nopeasti ja ilman aikaa vievää alkukasvatusta!

Finnurmi Oy:n siirtonurmi on helppo ja nopea tapa saada nurmikko omakotipihoihin, yritysten viherrakentamiseen ja kaikkialle, mihin ikinä nurmea tarvitsetkin. Siirtonurmikko on elävää materiaalia, joten se on asennettava vuorokauden sisällä toimituksesta. Noudamme siirtonurmikon sovitun toimituspäivän aamulla. Näin varmistamme parhaan edellytyksen istutuksen onnistumiselle. Lopputulos on sitä parempi, mitä nopeammin nurmikko asennetaan. Sopiva kasvualusta siirtonurmikon alle on Kekkilän Istutusmulta Plus ja sitä olisi hyvä olla 15 -20 cm tiivistettynä. Siirtonurmi toimitetaan lavoittain. Toimitukseen ei sisälly asennusta. Siirtonurmen hinta riippuu toimitettavasta määrästä ja toimitusmatkasta - Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Tarjouspyynnöt

Lähetä sähköposti This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. tai puhelimella 040 966 0609.

TUOTETIEDOT
- Pienin toimituserä yksi lava, (50 m² tai 25 m²)
- Lavan paino 1000 kg, lavan mitat 120 x 120 cm
- 1 rullan koko 40 x 250 cm/ 1 m², 1 rullan paino n. 20 kg
- Juurikerroksen vahvuus n. 2 cm


Huom:
- Tontille on oltava pääsy kuorma-autolla ja purkupaikan oltava kovapohjainen
- Nurmilavat puretaan autosta pienkuormaajalla jolla voimme siirtää lavat suoraan työkohteeseen joka edellyttää kovaa pohjaa, tai purku tilanteen mukaan kuorma-auton noin 10 m ulottuvalla HIAB-nosturilla.
- Muillekin kohteille toimitus mahdollinen, kysy tarjous.