Maa-ainesten ja Kekkilän tuotteiden toimitus

Aapoklapi toimittaa kiviaineksia ja Kekkilän tuotteita 660 litran suursäkeissä Asiakkaille suoraan työkohteeseen. Tuomme suursäkit kuorma-autolla tilaamaanne osoitteeseen. Kuorma-autossa on mukana lavalla pieni kuormaaja, jolla kannamme säkit suoraan haluamaanne paikkaan pihallenne tai työkohteenne viereen. Selviytyäkseen säkkien kantamisesta kuormaaja vaatii 2 metriä leveän kovapohjaisen kulkuväylän kohteeseen. Siirtolapuutarhoilla nostamme säkit noin metrin korkuisen aidan yli. Palveluajatuksemme on toimittaa asiakkaillemme vain tarpeellinen määrä maa-aineksia, multaa ja kuorikatetta pihoja sotkematta vaivattomasti suoraan työkohteeseen. Toimituksen yhteydessä kannamme suursäkit halutessanne eri paikkoihin pihallanne. Tuomme samassa kuormassa kaikkia Aapoklapin toimittamia säkkituotteita. Kuormaaja selviytyy niistä paikoista mihin kuorma-autolla tai nosturiautolla ei pääse, rivitalojen pihatiet, omakotitalojen takapihat ym. Haasteelliset toimituspaikat ja siirtolapuutarhoilla liikkuminen ovat vahvuutemme. Purku voidaan tilanteen mukaan suorittaa myös kuorma-auton noin 12 m ulottuvalla HIAB-nosturilla.

Autokuormat tuodaan kuorma-autolla ja kipataan sellaiseen asiakkaan osoittamaan paikkaan mihin pienikokoisella kuorma-autolla pääsee ajamaan. Autokuormien koot ovat 4-6 tonnia tai 6-8 tonnia. Kekkilän Puutarhakate tuodaan kuutiomitoituksella.

Polttopuiden toimitus


"Heittokuutiot" ja suursäkit tuomme kuorma-autolla tilaamaanne osoitteeseen. Kuorma-autossa on mukana lavalla pieni kuormaaja, jolla kannamme häkit ja säkit suoraan haluamaanne paikkaan pihallanne. Kuormaajalla pääsee ahtaisiin paikkoihin ja se nostaa tarvittaessa häkin tai säkin n. metrin korkean aidan yli. Nostettaessa aidan yli koneen tulee päästä aidan viereen. Haasteelliset paikat ja joustava toimitus ovat vahvuutemme. Selviytyäkseen säkkien ja häkkien kantamisesta pieni kuormaaja vaatii 2 metriä leveän kovapohjaisen kulkuväylän kohteeseen. Purku voidaan tilanteen mukaan suorittaa myös kuorma-auton noin 12 m ulottuvalla HIAB-nosturilla.

Toimitukset ja noudot vahvistetaan asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti sähköpostilla tai puhelimella.

Pienin säkkitoimitus/noutoerä on kaksi säkkiä. Olemme notkeita toiminnassamme ja toimitamme tilaamanne tuotteet Teille parhaiten sopivaan ajankohtaan iltaisin ja viikonloppuisin. Toimitusaika yleensä 1-4 päivää.


TILAAMINEN