Polttopuut ja puiden kaataminen

Koivuklapi ja havu/sekapuuklapi Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Kerava, Järvenpää, Tuusula, Klaukkala, Nurmijärvi. Toimitustavat heittokuutio tai suursäkki.


Polttopuut ovat luonnossa ekologisesti kuivanutta suomalaista koivuklapia tai havu/sekapuuklapia. Myymme polttopuita vain toimitettuna. Suuren kysynnän vuoksi toimitusajat ovat valitettavasti pidentyneet. Kysy polttopuiden saatavuudesta ja toimitusaika-arvio ennen tilaamista lähettämällä sähköpostia This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

TUOTTEET

Pienin toimituserä on 2 häkkiä tai säkkiä Koivuklapi
 "Heittokuutio" 33 cm kuution häkeissä 125 €/kpl
1000 litran suursäkki 33 cm 135 €/kpl
660 litran suursäkki 33 cm 90 €/kpl

Sekapuu- ja havupuuklapi

Havu/sekapuussa ei ole koivua joukossa.

"Heittokuutio" 33 cm kuution häkeissä 85 €/kpl
1000 litran suursäkki 33 cm 95 €/kpl
660 litran suursäkki 33 cm 70 €/kpl

Lue lisää toimituksista!

"Heittokuution" klapit ovat häkissä ja klapit kipataan pienellä kuormaajalla haluamaanne paikkaan. ”Suursäkki” klapit ovat säkissä, joka nostetaan pienellä kuormaajalla haluamaanne paikkaan. Molemmissa (häkki ja 1000 litran suursäkki) toimituksissa on sama määrä puita.

Toimittaessamme polttopuut häkeissä ja säkeissä asiakkaalla on mahdollisuus todentaa toimitettavan määrän vastaavan tilattua määrää. Toimitamme Teille vain polttopuut, silpun ja roskat jätämme pakkaamoon. Aapoklapin säkki on vedenpitävä, peitettynä se toimii puuliiterinä.

Tuotteiden saatavuuskyselyt

Lähetä sähköposti This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


TILAAMINEN


PUIDEN KAATO JA TONTTIEN RAIVAUS

Teemme pihapuiden ja tonttipuiden kaatoa, kantojyrsintää ja polttopuiden pilkkomista asiakkaille paikanpäällä. Viemme puun rungot ja oksat pois. Katselmoimme kaikki puunkaadot ja mahdolliset lisätyöt kohteessa ennen tarjouksen antamista asiakkaalle. Katselmointi on veloitukseton. Puunkaadot tehdään syksystä kevääseen, lintujen pesimäajan ulkopuolella.

Puunkaatoihin liittyvät kyselyt

Lähetä sähköposti This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.